N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Mayıs 21, 2013

Şık Modern Bir Ev

My House Idea'da rastladığım bu ev oldukça şık ve modern çizgilere sahip. Tüm eşyalar, yer ve duvar kaplamaları, aydınlatmalar özenle seçilmiş. Mekan geniş olmasına rağmen az eşya ve dekorarif obje kullanılmış olması ortama sade bir şıklık getirmiş. Ben beğendim, siz ne düşünüyorsunuz?



Masa ve sandalyelerde ahşabın ve metalin uyumu oldukça etkileyici. Panellerin yanındaki led aydınlatmalar ise ortama farklı bir hava katmış. Bir önceki yayınımda bahsettiğim şekilde, farklı uzunluklardaki sarkıt aydınlatmaların masa üstünde çok şık durduğunu düşünüyorum.







Bu bölümde tavan, duvar ve yer döşemesindeki simetriye dikkatinizi çekmek istiyorum. Ortama ayrı bir derinlik katmış. 



Dairesel mavi dekorasyon ve taş duvarın uyumu harika. Koridorun sonundaki berjerle duvar dekorasyonu tamamlanmış. Alt resimde ise temperli cam ve ahşabın uyumu çok şık. Merdiven basamaklarındaki led aydınlatmalar aynı zamanda tavan ve panelde de kullanılmış. 




Kaynak : My House Idea

5 yorum :

  1. Sarkıt aydınlatma ben de çok severim..

    YanıtlaSil
  2. Merdivenin olduğu bölüme ve banyoya bayıldımm :) kapalı havuz sevmem aslında ben ama evin tasarımı gerçekten başarılı. Bu siteyi de daha önce görmemiştim öğrenmiş oldum teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Kararsız kaldım Juliette. Çok ferah çok hoşuma gitti. Ama çok çok çok büyük. Bu eve hizmetçi ordusu lazım. Ben zaten şu andaki büyük evime hele ameliyattan sonra hiç yetemiyorum. Sağolsun günü birlikçi hanımlar ve eşim. :))
    Fakat özellikle 5. fotodaki perpektif ferahlık çok hoşuma gitti. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet haklısınız. oldukça büyük ve bakımı cidden zor. ev işleri konusunda bayanların yanı sıra en büyük destek her zaman eşlerden geliyor zaten :) düzenli olmaları ve onu bunu ortada bırakmamaları en büyük yardım oluyor :))) çok geçmiş olsun bu arada. umarım tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir