N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Temmuz 03, 2013

Stil & Trend : Coastal Ev Dekorasyonu

Coastal dekorasyon stili; ortamda hafif ve aydınlık bir etki yaratıyor olmasından dolayı, genellikle, sahil kesiminde, yazlık evlerde veya yaz dönemlerinde oldukça tercih edilen bir stildir. Temel hatlarıyla uçuk tonlarda döşemeler, beyaz veya krem mobilyalar, deniz esintili objeler içerir. Daha spor bir yaşamı tercih edenler veya deniz aşığı kişiler için yılın her döneminde, evin her köşesinde kullanılabilir.



Canlı, iç açıcı, deniz esintili, cıvıl cıvıl bir Coastal stil yaratmak için işe beyaz veya açık tonlarda mobilyalarla başlayabilirsiniz. Eğer mobilya renkleriniz koyu kalıyorsa ve değiştirmek istemiyorsanız, döşemelik kumaşlarınızla oynayarak veya yastık alternatiflerini deneyerek kendi stilinizi yaratabilirsiniz. 



Beyaz mobilyalarla birlikte kullanacağınız rüstik veya wicker bir orta/yan sehpa, aksesuarlar, ahşap objeler ortama sıcaklık katacaktır. Kumaşlar ağırlıklı olarak, düz veya çizgili renkli ketendir. Deniz canlılarının figürleri, denizcilikle ilgili eşyalar desen olarak kumaşlarda sıkça kullanılır. Yine bu objeler duvarlarda, masa veya sehpa üstlerinde aksesuar olarak da kullanılabilir. 


Coastal Homes














Tüm bu görsellerden sonra siz de benim gibi tatile kaçmak istediniz mi?


5 yorum :

  1. Ben istedim :) 3. görsele de bayıldım çok şirin olmuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel:) insanın içi açılıyor mavi mavi ama değil mi.. beğenmenize sevindim.

      Sil
  2. Mavi, mercan, midye nasıl da enerji veriyor yaza...Elinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle öyle. mercan ve midyeye henüz ulaşamadık bu yaz için figürleriyle yetiniyoruz ama, en azından güzel boğazımız bir nebze olsun hafifletiyor arzularımızı. teşekkürler...

      Sil
  3. Ola tudo bem...
    Gostei do seu blog....
    abraço Leila

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir