N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Ekim 28, 2013

Model ve Renkleri Karıştırıyoruz!

Sonbahar inatla tüm güzelliğini yaşatırken, Pazartesi'nin o sendromlu hali de yok oldu gitti. Pırıl pırıl bir hava, masmavi bir gökyüzü, cıvıl cıvıl kuş sesleri. Ekim sonu olmuş, Kasım ayı kapıda ama biz hala yazdan kalma harika bir günün daha tadını çıkarıyoruz. 

Bu güzel Pazartesi günü, farklı ve rengarenk tasarımları sevenler, evinde tarz yaratmak isteyenler için güzel bir öneri. Masalarımızda yıllardır kullandığımız birbirinin aynısı 6 sandalye, masa başlarındaki aynı modelin kolçaklısı sezonu bitti. Özgürlüğünüzü elinize alıp farklı tasarımları bir arada kullanabileceğiniz bir trend var bile. Sandalye modellerimizi ve renklerini karıştırıp eklektik bir tarz yaratıyoruz. Nasıl mı?

farklı sandalye dekorasyonu


sandalye seçimi

sandalye seçimi

mixing chair

masa sandalyesi

sandalye modelleri

sandalye modelleri

Mutlu, umutlu ve keyifli bir haftanız olsun...

5 yorum :

  1. Bu fikir hoşuma gidiyor fakat kendimi biliyorum, sonra gözüm yorulur sıkılırım diye kalkışmıyorum. Ve farklı modelleri değil de, farklı renkler hoşuma gidiyor. Sondan bir önceki gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ev dekorasyonunda temel hatları ( duvar boyası, perdeler, koltuk takımı, konsol vs) sade tutarsanız, değişebilmesi ufak parçalarla ( yastıklar, örtüler, dekoratif objeler, sandalyeler vs) sezon trendini yakalayabilmeniz daha az masraflı ve kolay olur. Ufak değişiklikler evinize ve size heyecan katar ama bir süre sonra, dediğiniz gibi, sıkıcı olabilir. O nedenle fazla yatırım yapmadan doğru değişikliklerle evinize hareket getirmek en doğrusu. Elbette trend oldu diye sevmediğiniz bir şeyi asla kullanmayın derim.

      Sil
  2. Bunun adı eklektik tarzmıymış? Ben seviyorum bu tarzı, ikea kataloglarında çok olur ya, pek beğenirim gördükçe. Fakat yapmaya kalkışsam gözümü yorar zaman içinde diye de kaygılanırım çünkü hepsi farklı olunca dağınıklık hissi veriyor sanki. Gerçi ilk evlendiğimizde tüm yemek masası sandalyelerimi farklı renklerde kaplatarak bir anlamda uygulamıştım bu tarzı, sandalyeler aynıydı ama renklerinin farklı olması çok güzel olmuştu. Hatta bu olalı 20 seneyi geçti, kumaşları seçmeye gittiğimde tüm satıcılar arkamdan alay etmişlerdi benle de ben duymazdan gelmiş, ısrarlı yolumda ilerlemiştim... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Bu seferde altıncı resmi çok beğendim:))özellikle duvar kağıdı harika.
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  4. Hepsinde uyumsuzluk içinde uyum var aslında...Çok zarif görseller...

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir