N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Ekim 23, 2013

Stil & Trend: Natürellik

Natürel ve organik kelimeleri son zamanlarda hayatımızın vazgeçilmezleri olmaya başladı. Yediğimiz, içtiğimiz, giydiğimiz, kullandığımız her şeyin, önce bize gelene kadar hangi aşamalardan geçtiğine bakar olduk. Bu yeni alışkanlıklarımızın yansımalarını ev dekorasyonumuzda da modaya çevirmeyi unutmadık elbette. 


doğal ahşap

Çok fazla işçiliğe gereksinim duyulmadan, materyallerin orijinal doku ve renklerini koruyarak kullanmak oldukça trend. Beton duvarlar, doğal ahşap masa ve sehpalar, yataklar, duvar, tavan ve yer kaplamaları oldukça tercih ediliyor.

mermer kaplama

ahşap mutfak

ahşap ranza

masif ahşap

masif yemek masası

Rüstik bir görüntüyü andırıyor olsa da, mekanın tamamından ziyade bir kaç parça eşyayla da bu trendi yakalamk mümkün. Modern sandalyelerinizle doğal ahşap yemek masası oldukça şık durabilir.

ahşap sehpa

Tuğla duvarlar özellikle endüstriyel tasarımlarla kullanıldığında mekan çok farklı bir hava katıyor.

ahşap sehpa

sarkıt lamba

natürel dekor

ahşap dekorasyon

fransız tarzı

rüstik dekorasyon

Doğal ahşap dolaplar, açık raf sistemleri kullandığınızda, her daim yaşayan malzeme olan ağacın tüm dokularını görmenizi ve yaşamanızı sağlar.   

doğal ahşap mobilya

ahşap kaplama

Kütükler puf veya sehpa olarak kullanılabilmekte. Puf olarak kullanmak isterseniz üzerine yapay post veya 
minderle de şık bir görüntü oluşturabilirsiniz. 


doğal ahşap

Umarım Stil&Trend köşemizin bu haftaki konusu Natürellik ilginizi çekmiştir. Doğallığınızı hiç kaybetmemeniz dileğiyle...



1 yorum :

  1. Canım yaaaa, sen şimdi böyle güzel güzel şeyler yayınlıyorsun ya...Ben de bunlara sulanarak bakıyorum ya....Çok fenasın yaaaa:))

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir