N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Mayıs 19, 2013

Vintage Dekorasyon Önerileri

Eskileri gün ışığına çıkarıp tekrar kullanmaya başlamak olarak nitelendirdiğimiz Vintage stili ile, evinizde sıcak bir ortam yaratmanız mümkün. Böylece, işlevselliğini kaybetmiş olmasına rağmen bir türlü hayatınızdan çıkaramadığınız objeleri kullanmaya devam edebilirsiniz. 






Vintage yaşam tarzında, mevcut olan parçaların, eşyaların aynı veya farklı bir amaç için kullanılması hedeflenmiştir. Bir bakıma eco-friendly dekorasyon diyebiliriz. Boş kavanozlara, şişelere çiçek konulması, eski taburelerin sehpa olarak kullanılması, sandıklar, bavullar, dolaplar ve hatta eskimiş merdivenler bile dekorasyonunuzun en gözde parçaları haline gelebilir.   



Genelde pastel tonlarda karşımıza çıkan Vintage tarzında; çiçekli duvar kağıtları, güllü nevresim takımları en fazla karşımıza çıkan parçalar. Fazla kullanıldığında bir karmaşa yaratma riskine karşı, dozunda kullanılması naçizane önerim.   







6 yorum :

  1. En çok tabaklara ve fincanlara bayıldım çok hoşlar :) ve en son fotoğraftaki sepetler tam benlik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bone china ları bende çok beğeniyorum. hep zarif, hep incecikler...

      Sil
  2. Bu aralar gözüm sürekli çiçekli objelerde, kumaşlarda, eşyalarda,... Sevimli ve sıcak bir havası var bu tarzın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eeee ne de olsa bahar geldi, gözümüz hep çiçek de böcekde:))

      Sil
  3. Sevgili Juliette,
    Bende evimimin bir kısmını vintage tarzı döşedim,tamamını aynı tarz döşemek istiyorum ama çocuklarla bir türlü anlaşamıyoruz,onlar kendi tarzlarında ısrarlılar,buyüzden çok zorlanıyorum.Vintage tarzı doğa,nostalji,romantizm,samimiyet ve huzur dolu bir ortam yansıtıyor.Bu yüzden çok beğenğyorum bu tarz döşenmiş evleri.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah o çocuklar :))) herşeyimiz onlara endeksli değil mi??? o halde sadece size özel olan yatak odanızda ve mutfakta dilediğince uygulayabilirsin bu sıcak dokunuşları sevgili Renkli Dünyam. Salona ve evin diğer kısımlarına gelince maalesef çocuk kraliyetine ayak uydurmak lazım :))))
      çocuklarınla birlikte keyifli anlar diliyorum. sevgilerimle...

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir