N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Haziran 26, 2013

Stil & Trend : Afrika Esintisi

Afrika temalı ürünlerin özellikle bu sene dekorasyonda sıkça kullanılmaya başladığını görüyoruz. Sıcak ve doğal renkler, imitasyon hayvan postları, resim ve heykeller kullanıldığı ortama enerji veriyor. Özellikle eklektik ev dekorasyonlarında sıkça karşılaştığımız Afrika temalı ürünlerle dinamik ve egzotik alanlar yaratmanız oldukça kolay.    


Afrika'nın doğal hayatının; Orta Doğu, Arap, Portekiz, İspanya, Fransa ve İngiltere gibi bir çok farklı kültürle birlikte yoğrulduğunu görüyoruz bu stilde. Toprak, doğal yaşam ve hayvanlara dair semboller ve temalarda, dinginliğin ve uyumun ritmini hissediyorsunuz.


2013 yılında sıkça karşılaştığımız Afrika stili dekorasyonda ağırlıklı olarak zebra ve leopar desenli döşeme kumaşlar, hayvan figürlü masklar, biblolar, tablolar, etnik halılar ve postlar kullanılıyor. Daha çok koyu kırmızı, turuncu, hardal, koyu mavi ve yeşil renkleri hakim olsa da, sade bir dokunuş yaratmak isterseniz toprak renklerini tercih edebilirsiniz. 
  






Yapay materyallerden ziyade doğal ürünleri tercih ediyorsanız Afrika stilinde çoğunlukla ahşap ve metal kullanıldığını belirtmek isterim. Eklektik bir tarz tercih ettiğinizde ise, evinizin dekorasyonuna göre bir post, bir kaç biblo veya yastık, Afrika esintisini evinize taşımanıza yardımcı olacaktır.   

4 yorum :

  1. Çok şık ve elit dekorasyon sunumları, elinize sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Beğendiğinize sevindim, teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  3. çok şık duruyor bu stil.
    bende beklerim bloguma =)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim ne güzel bir isim seçmişsiniz. İlk fırsatta geleceğim ziyaretinize :)

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir