N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Ekim 08, 2013

Dekoratif Paravanlar

Büyük salonlar, oturma odaları ya da yatak odalarında mekanın bir bölümünü diğer taraftan ayırmak için kullanılan paravanlar, aynı zamanda dekoratif olarak da şık bir görüntü veriyor. Ahşap, metal, cam, tül gibi farklı materyallerden yapılan paravanları evinizin genel konseptine uygun olarak özel yaptırmanız ya da hazır ürünlerden seçmeniz mümkün. 



Son zamanlarda metalin öne çıkışı her üründe kendini gösteriyor. Metal paravanların da, parlak ya da mat olanlar, mekanda ayrı bir etki yarattığını düşünüyorum. Eskitilmiş altın rengi metal yapım şömine siperinin güzelliği göz dolduruyor, ne dersiniz?  Bunu daha büyük düz bir paravan olarak hayal ettim. 



 




2 tarafı açık kitaplıklarda paravan olarak kullanılabiliyor. İster kitaplarınızı, isterseniz dekoratif objelerinizi koyabileceğiniz bu kitaplıkları ayırmak istediğiniz kısıma yerleştirebilirsiniz. 









Nasıl beğendiniz mi önerileri? Siz ihtiyaç duyuyor musunuz evinizde bu tarz bir ürüne?

Sevgiler...

5 yorum :

  1. Geniş mekanlar için son derece şık bir dekorasyon seçeneği. Ben de böyle geniş bir alana sahip olsaydım kesin kullanırdım. Çok şık alternatifler var üstelik. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. Ben de bakıyorum ne zamandır. Üst kata çıkan merdivenin önündeki boşluğu şık ve dekoratif bir paravanla ayırmak istiyorum. Ancak odanın dekorunu tamamlayacak desen ve renklerde olanların işçiliği kötü. Kalitali ve şık olanlar ise ya çok pahalı ya da tarzımıza uymuyor. Buradaki kitaplık şeklinde olanları sevdim. Ismarlama yaptırmayı düşündüm resimleri görünce.

    YanıtlaSil
  3. 6,7,9 benimdir arkadaş, önce ben kaptım :))))

    YanıtlaSil
  4. Daybed lere bayılıyorum. Hem fonksiyonel hem de dekoratif geliyor. İş dönüşü için ideal. 1.FAVORİM OLDU BU NEDENLE...Bu arada röportajıma yazdığın yorum için çok teşekkür ederim sevgili JULİETTE..Farklı sitede olduğu için yanıt yazamadım !

    YanıtlaSil
  5. Geniş mekanlı bir evim olsa 6. dantel görünülmlü olan beyaz paravanı kullanırdım kesin
    çok hoş çok şık kesinlikle

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir