N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Ocak 20, 2013

Blog Yazarı Takipçilerimden Rica





Güzel ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğiyle merhabalar,

Bloğum çok yeni olmasına rağmen her geçen gün artan düzenli ziyaretçi kitlesine sahip olmak beni çok mutlu ediyor. Aldığım yorumlar, beğeniler bu işin en lezzetli tarafıymış meğer. Yayınladığım konuların çoğu yıllardır profesyonel olarak yaptığım işimin bir parçası olsa da, onu bu şekilde anlatabilmek çok kolay olmuyormuş. Takip eden, değerlendiren herkese çok teşekkür ediyorum.  

Sevgili takipçilerimden, özellikle blog yazarı olan sizlerden bir ricam olacak. Son  1 haftadır gönderilen yorumlarınızın altına kendi bloğunuzun linkini koyuyorsunuz. Linke tıklandığında benim sayfam kapanıyor ve direk olarak sizin sayfanıza yönlendirme oluyor. Eğer amaç, bloğunuza beni davet etmek ise sadece davet ediniz. Ben zaten yapılan daveti geri çevirmem ve ziyaret ederim bloğunuzu. Yorumların tamamını izliyorsanız göreceksiniz, sizin blogunuzun adresini genelde yazıyorum verdiğim yanıtın altına da. Fakat yorum yapmanızın amacı sadece kendinizi tanıtmak ise bu şekilde yaptığınız yorumun gerçekliğine nasıl güvenebiliriz???

Başka bloglarda yazılan çok beğendiğim yazıları, gerek twitter dan gerek facebook dan forward ediyorum ki güzel olan her şey bir çok kişiye ulaşsın. Yazılarınız EvimİçinHerşey'in konseptine uygunsa burada da yayınlar tanıtımınızı yaparız hep birlikte. Ama Sevgili Blog yazarı arkadaşlar; ben bu şekilde link vererek yapılan yorumları çok samimi bulmuyorum maalesef. 

Bu yazı üzerine bir çok kişi takibi ve yorum yapmayı bırakabilir farkındayım. Siz de biliyorsunuz ki burada, hobi olarak yapıyor olsak ta, ciddi bir emek söz konusu. Amaç 'sen benim sayfama yorum yaptın ben de senin sayfana yorum yapayım' nezaketi ile gitmesin, ya da 'eğer yorum yaparsam kendi tanıtımımı da yapmış olurum' kaygısı gütmesin lütfen . Paylaşımlarım gerçekten içinizi ısıtıyorsa, sizi görsel ve yazınsal anlamda tatmin ediyorsa eğer, yorumlarınızı almaktan keyif duyarım.  

Sevgilerimle,

Juliette

   

13 yorum :

  1. :) Ne güzel bir yazı olmuş eline sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Muhterem Juliette Hanim, yazdiklariniz belki daha pekcok blog yazarlarinin hislerine tercüman olmustur. Size tamamen kailmaktayim. Googlede görmpstüm daha evvel ama bu kez blogumlada sizi takibe katildim.Bana hitap eden güzel bir blogunuz var inceledim. Bundan sonra da zevkle takip edecegim. Lütfen ayni imaj ve sevkle paylasima devam edin ben de arkadaslarima blogunuzu önerecegim. Sevgiyle kaliniz!

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim Sevgili Kuğuçe ve Kum tanesi. O kadar çok mesaj aldım ki bu şekilde dayanamadım yazdım artık:-)
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  4. Neler olmuş burada böyle:)

    YanıtlaSil
  5. Bu konuda oldukça haklısınız. Yorumların bir çoğunu kaybedeceğiniz tespitini de çok doğru yapmışsınız :) Blogspot alt yapısına müdahale edemediğinizden can sıkıcı oluyor bu durum. Wordpress sistemde bu tarz girişimleri otomatik olarak engelleyebiliyorsunuz. Bu ve benzeri bir çok sebepten ötürü Blogspot u uzun zaman önce bıraktım. Ama bu davranışın sebebi hem ziyaretçi kazanabilmek hem de SEO işlemini ucuz bir şekilde yapmak :) Bu kullanıcıları engelleyin bir daha yorum yapamasınlar :))
    Ev dekorasyon konusu çok ilgimi çeken bir konu olmamasına rağmen güzel şeyler gördüm blogunuzda. Bundan sonra takipteyim :)

    YanıtlaSil
  6. haklı bir gözlem ve yerinde bir yazı olmuş.emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  7. Serhan bey Alanay hn teşekkürler yorumlarınız için. evet yorumcu sayısı oldukça azalacak görünüyor en azından yapılan yorumların gerçekçi ve samimi olduğundan hiçbirimizin şüphesi olmayacak artık :-)

    YanıtlaSil
  8. Bende bu konuda baya dertliyim sanirim bende blogumda boyle bir yazi paylasmaliyim :)

    YanıtlaSil
  9. Güzel bir konuya değinmişsiniz,yorumlar azalsa da bilirsiniz ki,yorum yapanlar gerçekten sizi ve blogunuzu seven kişiler.

    Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  10. sevgili nil defteri ve hayaliatolye,
    evet takipçi sayısı oldukça azalıyor, hatta ilk günlerde çok samimi yaklaşanlar artık hiç ziyaret etmiyorlar sayfamı:) kötü kadın müzeyyen oldum bir nevi :)))
    ama olsun ben şikayetçi değilim durumdan. samimiyet bir çok şeyin önünde gelir benim için. buna rağmen gayet iyi bir noktaya geldi bloğum son 1 aydır.
    samimi olan herkese sonsuz teşekkürler...

    YanıtlaSil
  11. burda yorum yaparak birinin link vermesinin size zararı olmaz düşüceniz yanlış bence öyle olsaydı bircok başarılı blog siteleri bu tarz şeyler oluyor ama kimse kalkıpda bunun icin yazı yazmıyor insanlar yorum yaparak kendi sitelerinide tanıtmazsa nasıl googlede yükselcek herkes birbirine yardımcı olcak. yorum yapılan yer google"de ziyaretci defteri olarak görünür ve size zararı olmaz.

    YanıtlaSil
  12. Sevgili Murat Bato, herkesin düşüncesine saygı duyarım. Ben yeri geldiğinde burada blogger arkadaşlarımın yazılarını da paylaşıyorum. Sanırım yazımı çok iyi okumamışsınız. Bloğumun düzenli takipçileri neden bahsettiğimi gayet iyi biliyorlar. Yine de yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir