N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Mayıs 09, 2013

Anneler Günü Hediye Önerileri

Anneler Günü hediyenizi henüz almadıysanız bu öneriler ilginizi seçebilir...



Altıncıcadde de satışta olan bu cici saksılar, o güzel annenizin bahçe ve balkonuna renk getirecektir. Farklı renk alternatifleri olan saksıların fiyatları ise oldukça uygun. 24 TL.

Sofra dekorasyonlarında şık bir yeri olabileceğini düşündüğüm bu porselen çiçeklere bayıldım. Herend marka bu çiçekler şekerlik, sütlük, bonboniyer gibi farklı ürünlerde de kullanılmış. Sadece gül almak isterseniz fiyatı 60€, altta resmini gördüğünüz Bonboniyer ise 410€. Şık ve marka porselen sever anneler için ideal bir hediye.  



Beymen 'de bulabileceğiniz bu harika tabak yine aynı desenli özel kutusunda paketlenmiş. Melbourne'deki Kraliyet Botanik bahçeleri çiçekleri arşivindeki kitaptan esinlenerek tasarlanmış tabak fiyatı 35 TL.


Pera Bulvarı'nda gördüğüm Mor Kaftan'a ait bu şık tuğra desenli Alemli Cam'lar otantik ve klasik annelerin hoşuna gidecektir. Fiyatı 114 TL. farklı renkleri mevcut.

Anneniz için Avenant marka, kelebek motifli peçetelik, havluluk, kirli sepeti alternatifine ne dersiniz? Özellikle genç anneler için eğlenceli olabilir mi???


Sonsuzdekorasyon'da gördüğüm bu sabun demetlerine bayıldım. Orijinal annelere orijinal bir hediye alternatifi olacaktır. 

Evinde rengarenk desen desen nevresim takımı olsun istemeyen anne var mıdır? Karaca Home'dan seçtiğim bu şık nevresim takımı tam bu mevsimlik. Eminim anneniz de çok beğenecektir. Fiyatı 179TL.  

2 yorum :

  1. Avenant markasını ilk kez duyuyorum :)
    ne güzelmiş o kelebekli şeyler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende yeni duydum diyebilirim :))) facebook'ta tesadüfen rastladım çok şık çeyizlik ürünleri var...

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir