N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Nisan 25, 2014

Yeni Bir Tat, Yeni Bir Mekan

Bugün sizinle Yaşam alanı dışında bir mekanı paylaşmak istiyorum. Yoo hayır EvimİçinHerşey her zaman olduğu gibi çizgisini korumaya devam ediyor elbet. Ama konu Kahve ve Dekorasyon olunca bu güzel mekanı sizlerle paylaşmadan geçemedim. 

ŞEHRİN EN İYİ KAHVESİ MOC İLE TANIŞIN

Uluslararası barista eğitmeni Sam Çeviköz ortaklığındaki Ministry Of Coffee 23 Nisan Çarşamba günü Nişantaşı'nda açıldı.

Kahve tüketiminin giderek arttığı son dönemde Ministry Of Coffee, kahve konusundaki bilgi ve tecrübesi ile sektöre iddialı bir giriş yapıyor. Avusturalyalı Sam Çeviköz'ün baristalığında hazırlanan menü, dünyanın farklı noktalarından toplanan lezzetler ile harmanlanıyor. Kolombiya, Kosta Rika, Meksika, Peru, Panama ve Kenya gibi bölgelerden taze olarak alınan kahve çekirdekleriyle kavrulan kahveler, açılış günü MOC misafirleriyle buluştu.




MOC Nişantaşı'nda, İtalyan La Marzocco ve Drip kahve makineleri gibi Türkiye'de az rastlanan profesyonellikte ürünlere yer veriliyor. Ortaklarından Sam Çeviköz'ün Avustralya'dan ülkemize taşıdığı kahve kültürü ile bir araya gelebileceğiniz MOC Nişantaşı'nda , kahve konusunda eğitimlere katılabilir,kavurma keyfi yaşayabilir, ayrıca MOC'un gözdesi soğuk demleme kahve (Cold Brew) ile buluşabilirsiniz.




Unutulmaz bir kahve deneyimi yaşamak isteyen tüm kahve tutkunları şehrin en yeni ve iyi kahve durağı olan MOC Nişantaşı'na bekleniyor.


Kahvenin vazgeçilmezim olduğunu biliyorsunuz. Türk kahvesi benim için her zaman öncelikli olsa da, farklı ülkelerde yetişen, iyi harmanlanmış kahve keyfine de hiç hayır demem. 

MOC'un diğer bir özelliği ise, yazımın başlangıcında da bahsettiğim mekanın dekorasyonu. Beni her zaman cezbeden metal ve ahşap uyumu, sıradanlığını kırmış ve hikayesini yaratmış duvar dekorasyonları, tarzı ne olursa olsun genel bütünlüğünü oluşturmuş ve her bir nesnenin tam da orası için biçilmiş kaftan olduğu mekanlar. MOC da işte tam da öyle bir mekan. 

Kahve tadında güzel, keyfili bir gün dilerim...


MOC ile tanışmak isterseniz:

Adres:  Şakayık Sok. No:4/A Nişantaşı-İstanbul



  

4 yorum :

  1. Paylaşım için teşekkür eder, biz de sana güzel mutlu gün ve geceler dileriz :)

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler,
    1.sıra sade türk kahvesi,
    o mekana gidilecek!merak edildinokta

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türk Kahvesi daima önceliklerimden benim de;)
      Gittiğinde yorumlarını duymak isterim..
      Güzel bir haftasonun olsun..

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir