N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Nisan 16, 2014

En Özel Mutfak Ürünleri Zet’de


Binlerce farklı tasarımı buluşturan Zet, mutfak ürünleriyle ev hanımlarının da ilgisini çekiyor.

Kavanoz, bardak, servis tabağı, kase, peynir tabağı, pasta fanusu, peçetelik, çatal kaşıklık gibi pek çok farklı mutfak ürününü bir araya getiren Zet, yemek tutkunlarını şık ve kullanışlı tasarımlarla buluşturuyor. Tasarımcıların pazar yeri olarak bilinen Zet, ürünlerini kendi markaları adı altında sergileyip satmak isteyenler için yenilikçi bir online alışveriş platformu sunuyor.



Farklı kategorilerde binlerce özgün tasarıma yer veren Zet, mutfak eşyalarıyla ev hanımlarını ve mutfağa düşkün olanları keyifli ürünlerle buluşturuyor. 
Yemeklerini güzel bir sunumla taçlandırmak isteyenler için farklı ürünler sunan Zet, eğlenceli kaseler, yazılı kupalar, cupcakeli ve kelebekli pasta fanusları, çuval kumaşından çatal kaşıklıklar gibi ilginç ve renkli seçeneklere yer veriyor.


Zet’de yer alan dükkanlarda bulabileceğiniz  puantiyeli kavanozlar, fiyonklu ve kalpli peçetelikler ve baykuş desenli runner’lar  ise mutfağınızın baş köşesinde yer alarak, evinize renk katacak.  Cam kavanoz üzerine su bazlı boya kullanılarak yapılan ve kapakları emziği andıran sevimli kavanozlar, özellikle cupcakeli ve puantiyeli modelleriyle beğeni topluyor.



Sınırlı sayıda ürünleri bulabileceğiniz  Zet’de, özgün tasarımlar ortaya koyan satıcılar ile özel tasarım ürünlere ilgi duyan alıcılar bir araya geliyor. Zet, günden güne bünyesine kattığı yeni dükkanlarıyla ürün yelpazesini genişletiyor.




Zet’de yer alan yüzlerce mutfak ürünü sunumlarınıza farklılık katarken, mutfağınızı renklendirecek. Birbirinden sevimli mutfak ürünlerini Zet’in Mutfak ürünleri  kategorisinde bulabilirsiniz.


Zet sosyal medya hesaplarına ulaşabileceğiniz adresler

6 yorum :

  1. ama bunlar bir harikaa. bayildim. cok guzeller. uzeri cupcakeli pembe fanusu cok beyendim. Juliettecim tesekkurler. http://yasamnotlari20.blogspot.com/2014/04/oyun-oynayalimmi-hadi-sen-de-bi-soru-sor.html
    benim icin bu linki tiklarmisin.

    YanıtlaSil
  2. heeeey ne güzel taaam bakıcam alıcam. bayılırıım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben 2 tane sipariş verdim bile bakalım geldiğinde paylaşırım :))

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Çok çeşitli ürünler var bende çok beğenerek alışveriş yapıyorum :))

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir