N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Nisan 07, 2014

Mutlu Pazartesi

Baharın gelmesiyle birlikte Pazartesi sendromlarımda hafifledi gibi. Yok hayır bunu tamamen atmak mümkün değil benim için. Nedeni bilinmez ama hayatı yarılamış olsam da, bu güne kadar bunu yenmeyi başaramadım. Belki başka bahara artık;)





Kaynak
Kaynak 
Kaynak
Kaynak
Yine de tekrar tekrar bahara hoşgeldin diyorum. Pırıl pırıl bir gökyüzü, hafif esintili bir hava ve bahçe & balkon keyifleri...

Keyifli bir haftanız olsun...

18 yorum :

  1. hemen naapılır?
    İkea ya mı gidiyoduk?
    Migrosta yoktur dimi bunlardan.
    tmm tmm :)

    YanıtlaSil
  2. ayyyy, canımın içi bu görseller tam benlik olmuş:))) günaydıııın, iyi haftalaaar, enerji yüklü bir pazartesi olsuuuuuun....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlu haftaların olsun Molacım. Enerji dolu, evet bu çok güzel bir talep oldu ;)

      Sil
  3. O Pazartesi sendromu atılmaz :) Atmaya çalış, gitmez, gider gibi yapar belki ama geri gelir... Yapışık, sevimsiz bir şey velhasıl :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne de güzel tanımlamışsın. Bahsettiğim işte tam olarak budur:)

      Sil
  4. Bahar her derde devadır değil mi Juliette :) Her tür depresyon, sendrom, stres yaşıyorsan yaşa, herkesin içine bir kıpırtı bir heyecan getirir. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hülya bahar mevsimi bambaşka benim için. Kıpır kıpır, dolu dolu, hayata tekrar doğuş gibi, yenilenmek gibi. Güzel günlerin olsun. Sevgiler...

      Sil
  5. Ben yavaş yavaş kırmızıların yerini pastel mavilere yeşillere bıraksam iyi olacak .Sevgili Juliette "bahar geldi "diyorsa gelmiş demektir!
    Mutlu bir hafta dileklerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Colette cim bugün güneş pırıl pırıldı ama serinde bir rüzgarla beraber. İşte o esinti içimdeki tüm atılması gerekenleri inceden inceden çıkarıyor ve mutluluğa kucak açtırıyor. Ve böyle de şairane yapıyor ;)
      Mutlu haftaların bol olsun. Sevgilerimle...

      Sil
  6. Pazartesi sendromum hiç olmadı, o kadar ki, pazartesi sabahları telefonda kimle konuşsam "Ne kadar enerjiksin" der :))) Bilmem anlatabildim mi sendromlu arkadaşım :)
    Resimlerin şahane yine, mutlu haftalar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç öyle biri olamadım maalesef. Olanlara da hep imrenmişimdir :))
      Sana da mutlu haftalar canım..

      Sil
  7. Bahar her derde deva da, bu güzel havada iş yerlerine tıkılıp kalmak, hele ki o yoğun sinir bozucu pazartesiler varken mümkün mü tadını çıkarabilmek :) Bahar da olsa pazartesileri sevmiyorum işte :)
    Sevgiler canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi ama? Bu güzel havalarda işyeri oldukça sıkıcı. Bir de günlerden pazartesi olunca hepten çekilmez oluyor. Ama bak salıyı bile bitirdik :))
      Mutlu haftalar...

      Sil
  8. bu var ya!
    beni 12'den vurdu,saros evime nasıl da yakışır.
    teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harikaa. hemen denemelisin o halde:)) görselleri merakla bekliyorum..
      Sevgiler

      Sil
  9. Merhaba canım kardeşim
    Çalışmalara devam ediyorum, dekoratif ahşap kuş kafeslerinden esinlenerek farklı ürünlerde geliştirdim. Görsellerini ileride sizinle paylaşırım. bu arada bloğunuzu da fırsat buldukça takip ediyorum kuş yuvalarını görünce merhaba demeden geçemedim.
    Sağlıcakla kalın sevgilerle












    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hüseyin Bey ne büyük tesadüf bugün aklımdan geçtiniz bir merhaba diyeyim size diyordum :)) Yeni çalışmalarınızı merakla bekliyorum. Saygı ve sevgilerimle...

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir