N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Aralık 22, 2012

21 Aralık ve Nar Bereketi

Özellikle son bir yıldır o kadar çok konuşuldu ki , bahsetmeden geçmek istemedim. Maya'ların takvimi ve dünyanın son gününe ait senaryoların yorumcularını bazen gülerek, bazen endişeyle bazen de şaşkınlıkla izledik ekranlarımızda ve sosyal medyada. İşte o gün geldi çattı ve hala hayattayız :-)
Yapılan tüm yorumlar içerisinde bana göre en mantıklısı
ve hatta olmasını canı yürekten dilediğim; bir çağın bittiği ve yeni bir çağın başlangıcı olduğu yönündeki yorumlar. Aydınlanma ve Farkındalık Çağı, son 6 aydır yavaş yavaş kendisini göstermeye başlamış olsa da resmi olarak bugün başlamışmış. Hoşgelmiş sefalar getirmiş, karanlık beyinleri aydınlatmasını diliyorum o halde.
Gelelim başlıkta yazdığım Nar hikayesine. Nar'ın, yapısına uygun olduğundan mütevellit sanırım, bereketi simgelediği söylenir hep. Bugün Twitter'da sevgili Zeynep Turan tarafından başlatılan Nar Kırma Töreni'ne bende katıldım ve evimde kocaman bir narı elimle kırdım. Biraz zor oldu aslında ama beklenen sonuca ulaşıldı. Ne diyelim, önce acil ihtiyacı olanlardan başlamak üzere hepimize bol bol bereket getirsin. Bloğumuz malum çok yeni, bol bol düzenli takipçisi olsun diyerek bu narları sizinle paylaşmak istedim:-)
Nar aslında çok da güzel bir aksesuar evler için. Özellikle doğal renginde olan bu kırmızı seramik veya porselen narları çok hoş buluyorum dekorasyon objesi olarak. İsterseniz bunların farklı renk ve materyalde olanlarını da çok kolaylıkla temin edebilirsiniz. Cam olanlar, bakırlar, gümüş kaplamalar hepside harika.

Bereketli nice çağlarımız olsun...

6 yorum :

  1. Buldum :)) Nar bereketi işe yarıyor bence, yine patlatalım bu yılbaşı gecesi ;)

    YanıtlaSil
  2. Süper :))
    Bu sene önerine uyup süslü püslü narlar hazırlayacağım ve tüm komşularıma dağıtacağım ;)
    şimdiden bereketli bir yıl diliyorum.
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  3. Bende aynı dilekleri herkese diliyorum, en çok ihtiyacı olandan başlanması tek dileğim..bu yılbaşı evime bende bereket narlarından alayıııımmm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şükran hanım umarım tüm dilekleriniz gerçek olur. mutlu bir yıl sonu geçirmenizi dilerim...

      Sil
  4. Herşey gönlünce olsun,bereketin bol olsun...Özellikle mi 21 Aralık???

    YanıtlaSil
  5. Geçen yıl 21 Aralık Vak'a mız vardı hatırlarsan canım. Ona istinaden yazmıştım :)) dilerim hepimizin umutları gerçekleşir..

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir