N4Y9Ss3KalZ4XFNRE5W9OaJLJCQ

Ocak 24, 2013

Laura Ashley 2013 Koleksiyonu Tanıtım Videosu


Sevgili EvimİçinHerşey Takipçileri,

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Laura Ashley 2013 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu tanıtımını yapmış, bazı fotoğraflar paylaşmıştım sizlerle. İlgili yazımı tekrar okumak için lütfen tık 

Bugün sizlerle firmanın Bright Bazaar tarafından hazırlanmış tanıtım videosunu paylaşmak istiyorum. Yeni ürünleri ve dekorasyon tüyolarıyla ilgili çok güzel bir video hazırlamış Will Taylor. Beğeneceğinizi umuyorum.

Resimlerden ve videodan da anlaşıldığı üzere her bir objenin ahenk içinde dans ettiği, fazlası eksiği yok dedirten, muhteşem dekore edilmiş bir ev yaratmak aslında oldukça kolay. Duvar kağıtları ile aynı desenden yapılmış yastık ve abajurlar,  koltuk renklerini tamamlayan aksesuarlar oldukça şık bir görüntü sergiliyor. Özellikle abajur kavanoz benim aklıma oldukça değişik dekorasyon fikirleri getirmiyor değil.


Siz ne dersiniz? Oldukça şık ve canlandırıcı bir etki bırakmıyor mu?


5 yorum :

  1. çok alakasız olacak ama yazmazsam çatlardım kusura bakma:S resimde tavandaki ahşap parça var ya, o orada ÇOK durmuyor mu? Yani gereksiz, fazla falan... Yoksa sadece ben mi böyle düşünüyorum?

    YanıtlaSil
  2. Neden kusura bakayım, mantıklı olan her eleştiri kabulümdür:)
    Rüstik Country bir hava verilmeye çalışılmış aslında. Hasır eşyalarla bir bütünlük oluşturduğunu düşünüyorum. Beni çok rahatsız etmedi.
    Ama eğer sen yapar mıydın diye sorarsan hayır:)

    YanıtlaSil
  3. :) haklısın düşününce ortama uydurmak için yapmışlar.. takılınca takılıyorum işte

    YanıtlaSil
  4. Aaaaa kizlar gucendim bak simdi:) Benim evimin tavanlari hep oyle, ben gorunce cok mutlu oldum, demekki benden baskasindada varmis:) Gerci burada cogu ciftlik evlerinin tavanlari boyle. 1800'lu yillarda hep boyleymis yani:))

    YanıtlaSil
  5. aman gücenme kırılma olmasın:)
    sizin bölgede misafir olduğum evler var hepsi de yaşanılası yerler:)

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir